Tona bilens rutor – Solfilm skyddar mot värme och insyn

 

Solfilm skyddar mot värme, skadlig UV-strålning och insyn. Vår specialutbildade personal hjälper dig att tona rutor med marknadens bästa solfilm och vi lämnar upp till 10 års garanti.

Vi har  solfilm i flera olika toningar. Vår ljusaste film är nästan helt transparent men stoppar ändå femtio procent av solens värmestrålning. Värme i bilen upplevs ofta besvärande för åkande och husdjur i bilen. Olika mörkhetsgrader på  solfilmen framhöjer bilens visuella framtoning.  Vi har t.ex. marknadens mörkaste solfilm som effektivt skyddar både mot värme och insyn.

Clear Shield


Clearshield eller stenskottsfilm är det ultimata sättet att skydda de mest utsatta delarna på din bil. En bil som är pepprad med stenskott i fronten är inte vacker och brukar resultera i ett kraftigt avdrag hos bilfirman när den ska säljas. Stenskottsfolien förhindrar detta då lacken åter är i nyskick när den en gång tas av.

Folien dataskärs för att passa olika bilmodeller. Vi monterar den på de mest utsatta delarna såsom främre delen på motorhuven, stötfångaren fram, backspeglar och insteg. Vi monterar även Clearshield på motorcyklar.

 

Montera solfilm  för att

 • få behagligt klimat i kupén
 • skydda mot insyn
 • sänka bränslekostnaden
 • säkerhetens skull
 • få en ny look på bilen

 

Kontakta oss

Adress

Voltgatan 24

195 60 Arlanda Stad

 

Kerim Yaghleji

070-44 33 240

Pierre Yaghleji

070- 46 96 583

Epost

arlandastad@ditec.se

Hemsida

www.mbs-ditec.se

Hitta till MBS Ditec Center

Boka din behandling

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt mobilnummer

  Bilmodell

  Årsmodell

  Hur kan vi hjälpa dig?