[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Riktning av bucklor & Spot Repair

Förr eller senare får man mindre bucklor eller lackskador på sin bil och då kan vi erbjuda två tekniker som är bra både för plånboken och för miljön.

Riktning av bucklor (PDR)

Med våra specialverktyg går vi in bakom plåten och masserar ut bucklan. De flesta bucklor går att rikta på detta sätt. Med våra verktyg kommer vi dessutom oftast åt bucklan utan någon demontering. Detta gör att lagningen blir snabb och billig.

En annan stor fördel är att man inte behöver lackera den skadade delen. Vid en omlackering finns alltid en risk att nyansen inte stämmer till 100%. Man bör därför sträva efter att behålla originallacken så länge som möjligt.

Spot Repair


Vi hjälper dig med repor, skrapade stötfångare småbucklor och andra mindre lackskador som är lätta att få på bilen.

Spot Repair innebär reparation av själva skadan och inte hela karossdelen. Fördelen med detta är att man får en mjuk övergång mellan det nylackerade och den gamla lacken. Det gör att risken för nyansskillnad blir mindre, vilket är en av orsakerna till att många undviker att lackera om delar av bilen. Arbetet går också snabbare, vilket innebär lägre kostnad.

Normalt får du tillbaka bilen samma dag eller senast dagen efter.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ut_header align=”center” title=”Kontakta oss” font_size=”20″][/ut_header][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Adress

Voltgatan 24/p>195 60 Arlanda Stad

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Kerim Yaghleji

070-44 33 240

Pierre Yaghleji

070- 46 96 583[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Epost

arlandastad@ditec.se

Hemsida

www.mbs-ditec.se[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”black” border_width=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][ut_header align=”center” title=”Hitta till MBS Ditec Center ” font_size=”20+”][/ut_header][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ut_header align=”center” title=”Boka din behandling” font_size=”20+”][/ut_header]

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt mobilnummer

  Bilmodell

  Årsmodell

  Hur kan vi hjälpa dig?

  [ut_big_icon][/vc_column][/vc_row]